Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار البرز با بیان اینکه در سال‌های گذشته بناهای بسیاری با کمترین ایمنی و استحکام ساخته شده است، گفت: شهرداران و نظام مهندسی استان البرز نباید در مورد ساخت و سازها منفعلانه عمل کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عبداللهی در جلسه مدیریت بحران استان که عصر امروز در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه حادثه متروپل در آبادان حادثه تاسف باری بود که نهیبی برای ما محسوب می‌شود، اظهار داشت: بر این اساس علی‌ رغم اینکه اقدامی بس دشوار است، باید برای پیشگیری از حوادث اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهرداران و نظام مهندسی استان نباید در خصوص ساخت و سازها منفعلانه عمل کنند چراکه هر گونه غفلت ممکن است عواقب غیر قابل جبرانی داشته باشد.

صدور بیش از 5 هزار پروانه ساختمانی در بافت فرسوده در سال جاری/ انتقاد از عدم تغییر اعضای هیئت مدیره‌های شرکت‌های شهرداری تهرانانتقاد به حضور نیروهای ناکارآمد از مدیریت سابق شهری در شهرداری تهرانشهرداری کاشان تاکنون کارگروه شناسایی سازه‌های آسیب‌پذیر را فعال نکرده است

عبداللهی با تذکر با اجرای برخی سازه‌های دونقشه ای در استان البرز، گفت: هیچ شهرداری مجاز نیست که برخلاف نقشه تایید شده از سوی نظام مهندسی استان، پروژه ای را اجرا کند.

وی افزود: در خصوص گود حصارک نیز مقرر شد که ساختمان‌های اطراف با اعطای ودیعه 150 میلیون تومانی به صاحبان خانه‌های در معرض خطر، نسبت به تخلیه اقدام شود.

عبداللهی گفت: باید کارگروهی برای شناسایی بناهای نا ایمن مسکونی، اداری و سالن های پرجمعیت استان تشکیل شود و در کمترین زمان ممکن وارد عمل شود.

وی افزود: قانون، وظایف و مسئولیت های تمامی دستگاه ها را در خصوص ساخت و ساز ها مشخص کرده از این رو باید مسئولان مجدانه درصدد انجام وظایف خود باشند.

استاندار البرز با اشاره به اقداماتی که در حوزه ارتقا زیرساخت های آب و برق استان صورت گرفته، گفت: قرار نیست امسال قطعی آب و برق داشته باشیم البته این امر در گرو صرفه جویی و همراهی مشترکان نیز است.

وی افزود: در اقدامی ویژه، 6 هزار مگاوات برق به مدار کشور تزریق شده و 13 هزار مگاوات دیگر نیز نیاز است.

عبداللهی گفت: برای تأمین این نیاز، تعدادی از نیروگاه هایی که از مدار خارج شده بودند، تعمیر شده و تعدادی دیگر نیز در دستور کار است.

وی با قدردانی از اقدامات وزارت نیرو، افزود: باید شهرک های صنعتی استان راه اندازی کارخانه های تامین برق سی اچ پی خود را راه اندازی کنند و در این راستا حمایت های ویژه‌ای صورت می‌گیرد.

استاندار البرز گفت: در گذشته 55 میلیون متر مکعب به سهم آب شرب استان از محل سدهای مستقر اضافه شد ولی با توجه به ضعف در زیرساخت ها، اعمال نشد.

وی افزود: اکنون با تدابیری که اتخاذ شده تا پایان سال زیرساخت هایی همچون تصفیه خانه مهیا می شود و میزان برداشت آب از منابع زیرزمینی از 75 درصد به 65 درصد می رسد.

عبداللهی گفت: اکنون بیشترین سهم تامین آب شرب استان از محل سفره های زیرزمینی است که البته بهترین کیفیت را دارد ولی باید این برداشت کاسته شود تا منابع زیرزمینی فرصت احیا داشته باشند.

وی افزود: درصدد هستیم با افزایش حق آبه از محل سدها، میزان برداشت از منابع زیرزمینی را به 50 درصد برسانیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نظام مهندسی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • (تصاویر) آذری جهرمی در مراسم رونمایی از کتاب «مهندسی اجماع»
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی