Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:59:40 GMT

مرجع صدور پروانه ساختمانی فعال‌تر عمل کند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۳۴۰۶

مرجع صدور پروانه ساختمانی فعال‌تر عمل کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صنوبر عصر شنبه در نشست با خبرنگاران در خصوص ارتقای کیفیت ساخت و سازها با توجه به بررسی عوامل عمر مفید ساختمان، اظهار کرد: این موارد مهم مشتمل بر سه بخش بکارگیری مصالح استاندارد و با کیفیت، کیفیت ساخت و همچنین نگهداری و مراقبت از ساختمان به هنگام بهره برداری است.

وی بیان کرد: در بحث مصالح کاربردی در ساختمان‌ها بر اساس افق ۱۴۰۴، در سال جاری مبحث استفاده از یک رده مقاومتی بالاتر برای بتن مورد استفاده در ساخت و سازهای جدید را پیش برده ایم که این مهم اکنون در حال اجرا است، در بحث اسکلت ساختمان نیز توافقاتی را با سازمان ملی استاندارد در بخش نظارت بر ساخت و سازها پیش خواهیم برد تا مصالح مصرفی در اسکلت ساختمان از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز در خصوص اقدامات مهم در بحث مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها در زمان بهره برداری، گفت: افزایش عمر مفید ساختمان و اطمینان از ایمنی ساخت و سازهای ایجاد شده از جمله موارد حاصل از اجرا مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها است.

صنوبر ادامه داد: سازمان نام مهندسی ساختمان البرز برخی ظرفیت‌ها برای بافت‌های فرسوده در نظر گرفته است که آن را به مهندسان زیر مجموعه خود تخصیص می‌دهد تا در قالب آن از تخفیفات مربوطه در ارائه خدمات ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه در کشورمان در حال تولید بافت فرسوده جدید هستیم، افزود: در این مورد بافت‌های فرسوده و ناکارآمد صفر کیلومتر تازه ساخت اجرایی می‌کنیم که کیفیت ساخت مطلوبی ندارد.

وی عنوان کرد: این بافت‌های به ظاهر جدید ساخت شده اما ناکارآمد در محلاتی از کرج مانند حسن آباد، حصارک، حیدرآباد و غیره حتی گاهی به صورت ساختمان‌های برج مانند احداث می‌شود که چون استانداردهای لازم را ندارند در هنگام وقوع زلزله‌ای بزرگ یک فاجعه را رقم خواهند زد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز بیان کرد: اگر مراجع صدور پروانه فعال‌تر کار کنند، جلوی بسیاری از ساخت و سازهای غیرمجاز کنونی و همچنین تولید بافت ناکارآمد و فرسوده شهری گرفته می‌شود.

صنوبر در بخش دیگری با اشاره به شیوع ویروس کرونا و لزوم کاهش رفت و آمدها به ادارات، تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد از خدمات مهندسی در سازمان نظام مهندسی البرز به صورت الکترونیک ارائه می‌شود.

در ادامه این نشست شهروز قنبری نیز در مورد ساخت و سازهای غیرمجاز گفت: در این مورد با شهرداری کرج مذاکراتی داشته ایم مبنی بر اینکه کار پلیس ساختمان به شرکت‌های خصوصی واگذار شود تا با نظارت به موقع آنها در بحث پلیس ساختمان شاهد بروز تخلفات در ساخت و سازها نباشیم، البته خریداران نیز باید در مورد توجه به شناسنامه ساختمان از جمله کیفیت آن و غیره هوشیار باشند.

این عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز گفت: در مورد نمای ساختمان‌ها نیز کمیته نما در شهرداری‌ها تشکیل شده است که باید نمای مورد نظر برای اجرا مورد تأیید این کمیته واقع شود.

وی در مورد اینکه در برخی ساختمان‌ها تعداد پارکینگ‌ها به درستی لحاظ نمی‌شود، گفت: در برگه پایان کار تعداد پارکینگ‌ها توسط مهندس سازمان نظام مهندسی ساختمان بر اساس شماره واحدهای موجود در یک ساختمان ذکر می‌شود، در واقع مهندسان ما به مرجع صدور پروانه ساختمانی تعداد پارکینگ‌های مورد نیاز در یک ساختمان را ارسال می‌کنند و مرجع مربوطه درمورد کسری پارکینگ با لحاظ کردن جریمه برای سازنده تصمیم گیری خواهد کرد.

کد خبر 4953743

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری کرج سازمان نظام مهندسی ساختمان شهرستان کرج ساخت و سازهای غیرمجاز صدور پروانه ساختمانی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان بیرجند ایلام استانداری سمنان آتش سوزی صنایع دستی خطبه های نماز جمعه یاسوج سازمان نظام مهندسی ساختمان ساخت و سازهای ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی

به گزارش همشهری آنلاین، ۵ می روز جهانی ماماست و در قانون جوانی جمعیت هم به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است. این در حالی است که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد اما به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نشده است. قرار هم بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند اما در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در جشن روز ماما که با حضور نمایندگان جامعه مامایی از سراسر کشور برگزار شد هم به این نکته اشاره کرد و گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند و این یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی. این در حالی است یکی از مهمترین مولفه‌های تشویق به فرزند آوری این است دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید بکار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان عزیز کشور بدانند.

دکتر محمد رئیس‌زاده با بیان این که جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد وحتما ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم، افزود: باید به شما جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می کنید و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات بر روی زمین هستید و این حتما جای تقدیر دارد و جایگاه شما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است. به اندازه ارزش جان یک سرزمین وتداوم خلقت. راز قوی بودن این کشور عزیز و دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان شماست که از نفوس این دیار مراقبت می کنید، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

به گفته این مسئول زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتما یکی از مولفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتما باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس زاده با بیان این که طی سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم، تاکید کرد: در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

او ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و شش دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و شش دهم بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

کد خبر 849188 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زنان - مامایی سازمان نظام پزشکی طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی