Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، باهدف تسهیل ورود فارع التحصیلان محیط زیست وکشاورزی استان البرز به بازار کار، اعضای هیات رییسه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز و سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز در یک هم اندیشی به بیان راهکارهای قانونی و اجرایی شدن تفاهم نامه ملی ازپیش تنظیم شده سازمان نظام مهندسی وکشاورزی وسازمان حفاظت محیط زیست در استان البرز پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دراین نشست ناصر شمس آذر، رییس سازمان نظام مهندسی استان با اشاره به لزوم به روز رسانی و اجرایی شدن تفاهم نامه فی مابین اداره کل وسازمان نظام مهندسی با این پرسش که آیا در موضوع برون سپاری، قانونگذار درحیطه وظایف سازمان حفاظت محیط زیست بخشهای دیده شده یا خیر، اشاره داشت که طرفین و همچنین جهادکشاورزی استان می توانند نقش عمده ای در اشتغال فارغ التحصیلان محیط زیست در استان البرز ایفا نمایند.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز نیز در این نشست با اشاره به وجود ظرفیت های اشتغالزایی مناسب در آزمایشگاه های معتمد به ویژه مدیریت پساب و پسماند استان گفت: خوشبختانه درقانون هوای پاک مصوب اخیر مجلس که به دستگاه های متولی ابلاغ شده ، لزوم نظارت وحضور یک کارشناس محیط زیست به عنوان مسئول HSE صنعت در صنایع کشور می تواند نقطه عطفی درتسهیل ورود به بازار کار فارغ التحصیلان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی تلقی شود.
فردین حکیمی افزود: این مهم مستلزم ابلاغ آیین نامه های اجرایی قانون هوای پاک ازسوی سازمان مرکزی می باشد که طی ماه های آتی به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان ها ابلاغ می گردد.
سرپرست محیط زیست استان البرز به لزوم کارورزی وآموزش این فارغ التحصیلان در آزمایشگاه های معتمد، صنایع متقاضی و ادارات زیرمجموعه بعد از تایید و اعلام نظر روسای سازمان های محیط زیست و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور اشاره کرد و ادامه دادکه عزم اداره کل حفاظت محیط زیست ازطریق هماهنگی باسازمان مرکزی، طرح درکارگروه اشتغال و توسعه پایدار و همچنین پیگیری های لازم تاحصول نتیجه دربرون سپاری وظایف غیرحاکمیتی جدی برشمرد.
درادامه مسعود کریمی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهادکشاورزی استان البرز نیز در این نشست اشاره داشت که فارغ التحصیلان جوان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی، می بایست با طرح خواسته های صنفی خود، مهارت آموزی متناسب باشغل و تحصیلات و در صورت صدور مجوز مراجع ذیصلاح با احداث دفاتر نظارتی در مناطق حوزه استحفاظی استان البرز سهم عمده ای درمدیریت زیست محیطی استان البرز ایفا نمایند.
در ادامه معاون نظارت و پایش محیط زیست استان البرز با اشاره به اینکه درحال حاضر 10آزمایشگاه معتمد موجود در استان، امورخدمات رسانی به حدود 3000 صنعت فعال انجام می دهند، گفت: احداث آزمایشگاه های جدید ازطریق اخذ گواهی فعالیت از دفتر پایش فراگیرسازمان حفاظت محیط زیست کشور می تواند سهم قابل توجهی در تحقق بندهای تفاهم نامه ایفا نماید.
کیوان رحیمی با اشاره به تدوین دستورالعمل قرق اختصاصی مناطق آزاد ازسوی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: این عرصه می تواند بعد از تعیین الزامات زیست محیطی ازسوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز و از طریق سازمان جنگل ها و مراتع در اختیار اعضاء سازمان نظام مهندسی قرارگیرد.
درپایان این نشست مقررشد صورتجلسه و مکاتبه مشترک از موضوعات مطروحه دراین جلسه جهت کسب تکلیف ازسازمان های متبوع صورت گیرد و پس از تایید مراجع ذیصلاح، موضوع ازطریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی استان البرزبه اعضاء اطلاع رسانی گردد.
6156 / 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم